Elektriciteitswerken DRC Elektro uit Sinaai

DRC Elektro is uw specialist voor databekabeling, schakelkasten, domotica en andere elektriciteitswerken in Benelux. We zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring. Bovendien bieden we steeds een vrijblijvende prijsofferte.

Onze werking

In de eerste plaats zorgen wij voor de studie en het ontwerp van elektrotechnische installaties. Wij bekijken in eerste instantie alles nauwkeurig en zorgen daarna voor de uitvoering van deze installaties. Vakmanschap komt bij ons op de eerste plaats.

Professionele plaatsing

Ook voor automatisatie en plc-sturingen kunt u bij ons terecht. Of moeten er in uw onderneming telefoon- en data-installaties (3M certified installer) geplaatst worden? Ook daarvoor kunt u een beroep doen op DRC Elektro.

Alle leidingen komen samen in de schakelkast, die dan ook moet geplaatst worden door een echte professional. Wij kunnen ook instaan voor glasvezelbekabeling.

Contact opnemen

Wilt u het uzelf graag gemakkelijker maken? Kies dan voor een van onze domotica-installaties. Zijn er dingen die hersteld of onderhouden moeten worden? Dan zorgen wij voor uw elektrische onderhoudswerken.

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie. DRC Elektro in Sinaai zorgt steeds voor een oplossing op maat van uw elektriciteitswerken.

DRC ELEKTRO - Sinaai - Realisaties

Ontdek onze realisaties

Bekijk wat wij in het verleden al allemaal tot een goed einde hebben gebracht voor onze klanten.

Lees meer

Onze referenties

Wij hebben in de loop der jaren een mooi klantenbestand uitgebouwd. Bekijk hier wie onze klanten zijn.

Lees meer
Back to Top